Szakkör

2022.09.28 | Vasvári Könyvtár és Művelődési Központ

Szeretne régi mesterségekkel, technikákkal megismerkedni? Szeretne egy közösség tagja lenni? Akkor várjuk jelentkezését a Nagy Gáspár Művelődési Központ nyitvatartási idejében, a Nemzeti Művelődési Intézet Tudásunkkal kézen fogva a közösségekért 2022 –A Szakkör program támogatásával megvalósuló szakköreinkre!

2022. októberétől 2023. májusáig a következő tíz darab öt fős szakkör alapanyagaira és eszközeire nyert intézményünk támogatást:

Éremgyűjtés, Gyöngyfűzés - 2 turnusban, Kötés gyönggyel,

Makramé – 2 turnusban, Mézeskalács készítés,

Papírfonás, Tojásfestés, Vesszőfonás

A szakkörök keretében a résztvevők megismerkedhetnek az egyes kézműves technikák alapanyagaival és felhasználási módjaival. Az így megszerzett tudás birtokában könnyedén készíthet mindenki saját kezűleg ajándék- vagy használati tárgyakat, melyet a szakkörök zárásaként egy kiállítás keretében mutatunk be a nagyközönségnek.

Várjuk mindazon vasváriak jelentkezését, akiknek sikerült az érdeklődését felkelteni, akik szeretnének megismerkedni e szakköri témák alapjaival, akik szívesen tanulnak, alkotnak közösségben. Fontos megjegyezni, hogy az egyes szakkörökön való részvétel ingyenes.

Jelentkezni, elsősorban vasvári lakosoknak a Nagy Gáspár Művelődési Központ nyitvatartási idejében lehet! Mivel a szakkörök létszáma az anyagszükséglet miatt korlátozott, így a jelentkezés sorrendjében tudjuk biztosítani a részvételt. Várjuk Önöket!